რეგისტრირებულია: ოთხშაბათი, 06 ოქტომბერი 2021 წ. 15:28
შეტყობინებები: 1
გამარჯობა მაიკო, გთხოვთ მიპასუხოთ ცოფის ვირუსი რამდენ ხანს სძლებს (რამდენად საშიშია), სხვადასხვა ზედაპირებზე - მაგალითად ემალის ჭურჭელზე, ან საკვებ პროდუქტზე. საშიშია თუ არა კატის ანალოკ ჭურჭელში ჩადებული ყურძნის დაწურვა, საღვინე მასალად, ალოკვიდან მესამე დღეს, თუ ჭურჭელს მსუბუქად მოვლებული ჰქონდა ცივი წყალი და იმავე დღეს მოხვდა იქ ყურძენი. არ ვიცი კატა ავადაა თუ არა, გვიან გავიგე, რომ კატა მივიდა ჭურჭელთან.იმედი მაქვს თქვენი გულისხმიერების დაწინასწარ გიხდით მადლობას.